Over Thea Paassen

Thea Paassen

Ik stel mij graag aan u voor. Ik ben opgegroeid op een tuindersbedrijf in de Koekoekspolder bij IJsselmuiden. In de schoolvakanties was ik vaak te vinden op de boerderij van opa en oma. Zo ontstond al vroeg een passie voor het land, de agrarische sector en alles wat dit voortbrengt. Deze passie heb ik omgezet in het geven van marketing- en communicatieadvies aan de agrofoodsector.

Marketing & Communicatie

Als communicatieadviseur bij de Rabobank leerde ik het boeiende marketing- en communicatievak goed kennen. Specifieke agrarische kennis deed ik op in het agrarisch team van de Rabobank in Kampen, bij Food & Agri Rabobank Nederland (Floriade) in Utrecht en bij het Food&Agri team Rabobank Noordoostpolder-IJsseldelta in Emmeloord.

Procom

Begin 2013 startte ik mijn eigen bedrijf Procom en ben ik actief als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur in de agrofood sector. Ik adviseer en ondersteun agrarische ondernemers met hun marketing en communicatie maar verricht ook werkzaamheden voor bedrijven die hieraan gerelateerd zijn.